سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است

قالیباف: بررسی لایحه عفاف و حجاب را با سرعت پیش می‌بریم

قالیباف: بررسی لایحه عفاف و حجاب را با سرعت پیش می‌بریم چهارمین نشست تخصصی از سلسله نشست‌های هم اندیشی درباره لایحه حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب با حضور جمعی از بانوان صاحب‌نظر حوزه زنان و خانواده و رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۴ - ۱۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 04
کد خبر: ۱۹۲۶۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد؛
*چهارمین نشست تخصصی بررسی لایحه عفاف و حجاب با حضور بانوان نخبه و اندیشمند حوزه زنان و خانواده*


چهارمین نشست تخصصی از سلسله نشست‌های هم اندیشی درباره لایحه حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب با حضور جمعی از بانوان نخبه، صاحب نظر، اندیشمند و پژوهشگر حوزه زنان و خانواده برگزار شد و بانوان حاضر به بیان دیدگاه های خود درباره لایحه تقدیمی دولت برای حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب و ابعاد مختلف این لایحه و نیازهای آن پرداختند.

 

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان این نشست که حدود ۳ ساعت به طول انجامید با بیان این که موضوع عفاف و حجاب در همه ابعاد و طیف های جامعه بدون استثنا اثرگذار است، گفت: در حین اینکه قصد داریم موضوع را با سرعت پیش ببریم، به دقت نیز تأکید داریم و لازم است ابعاد مختلف این مسئله بررسی و قانونی تدوین شود که هم به همه ساحت های موضوع عفاف و حجاب توجه کند، هم اجرایی باشد و هم نهادهای مرتبط با این مقوله را در همه زمینه ها، مسئولیت پذیر کند.

 

وی افزود: از پاییز سال گذشته تاکنون در محافل مختلف، نظرات و دیدگاه‌های نخبگان را شنیده‌ایم و جلسه امشب نیز در ادامه همین سلسله نشست‌ها برای واکاوی زوایای مختلف این موضوع و شنیدن تحلیل‌ صاحب‌نظران است.‌

 

قالیباف با تاکید بر لزوم جمع‌سپاری در بررسی موضوعات مهم در مجلس به ویژه درباره لایحه عفاف و حجاب، تصریح کرد: با جمع‌سپاری این موضوع تلاش می کنیم دیدگاه های نخبگان و صاحب‌نظران این حوزه شنیده شود تا به یک قانون جامع و موثر برسیم و لذا از همه نخبگان جامعه و مخصوصا صاحب نظرات دعوت می کنم که در باره این لایحه دیدگاه‌های خود را از طریق سامانه جمع‌سپاری که روی پایگاه الکترونیکی مجلس در دسترس قرار گرفته است، به ما ارائه کنند.

 

وی تصریح کرد: به جهت اینکه لازم است این لایحه در سریع‌ترین زمان ممکن به تصویب برسد، این سامانه طراحی شده تا همه بتوانند دیدگاه های خود درباره این لایحه را در زمان کوتاهی به مجلس منتقل کنند.

 

در این نشست جمعی از بانوان فعال و نخبه حوزه مسائل زنان و خانواده به ارائه دیدگاه های خود درباره لایحه تقدیمی دولت و نیز مسائل و ملاحظات مرتبط با آن پرداختند.

 

علاوه بر نشست‌های متعدد که از پاییز سال گذشته توسط قالیباف برای شنیدن دیدگاه صاحب‌نظران در موضوعات مختلف از جمله مسائل زنان و خانواده برگزار شده، طی هفته‌های اخیر نیز ۳ جلسه با حضور نخبگان و اندیشمندان دانشگاهی، حوزوی و فعالان حوزه خانواده و مسائل اجتماعی و جامعه شناسی در تهران و مشهد با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی برای بررسی ابعاد لایحه عفاف و حجاب برگزار شده است.

 

براساس این گزارش، «سامانه جمع‌سپاری» برای دریافت دیدگاه‌های صاحب‌نظران درباره این لایحه، در پایگاه الکترونیکی جامع مجلس شورای اسلامی به آدرس parliran.ir در دسترس قرار دارد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار